Lise Yaz Okulu

Öğr. Gör. Cemal ÖZMAN, Ege Bölgesi Sporda Girişimcilik Paneli’ndeydi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Spor Bilimleri Etkinlikleri" gerçekleştirildi. Spor Bilimleri Etkinlikleri kapsamında üniversitemiz MYO Spor Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Cemal ÖZMAN “Ege Bölgesi Sporda Girişimcilik Paneli”ne davetli konuşmacı olarak katıldı. PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelde Ege Bölgesindeki Spor Bilimleri Fakültelerinde öğrenim gören Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri ve akademisyenler katıldı.

Moderatörlüğünü PAÜ Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rıdvan EKMEKÇİ’nin yaptığı panelde spor alanında girişimcilik fırsatları, sosyal girişimcilik, girişimin önemi ve Spor Yöneticiliği Bölümü mezunlarının kariyer planlamasıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Yayın Tarihi: 11.05.2018 - 11:08:39