Lise Yaz Okulu

Hakkımızda

Nişantaşı Üniversitesi olarak toplumun en değerli üyeleri olan gençleri çok önemsiyoruz. Onların toplum içerisinde daha aktif ve daha üretken olmaları için en verimli çağlarda olan lise öğrencilerine kampüsümüzü açıyoruz!

Nişantaşı Üniversitesi Lise Yaz Okulu, yalnızca lise öğrencilerine yönelik bir eğitim programıdır. Teknoloji ile donatılmış, dijital dünyaya açılan bir kapı niteliğinde olan NeoTech Kampüs’te, son teknoloji eğitim araçlarının desteğiyle lise öğrencilerinin üniversite hayatını deneyimlerken birbirinden farklı disiplinlerde bilgi sahibi olmalarını hedefliyoruz.

Mühendislik, sosyal bilimler, sanat başka olmak üzere girişimcilik, yapay zeka, performans sanatları gibi alt dallarla zenginleştirilen bu eğitim programını NeoTech Kampüs’te deneyimlemek için tüm lise öğrencilerini üniversitemize davet ediyoruz.